JÄTÄ IKUINEN KÄDENJÄLKI SUOMALAISEEN YHTEISKUNTAAN

Urheilu on yhteiskuntaan erottamattomasti kuuluva elämänala, joka tuottaa iloa ja hyötyä sekä yksilöille että yhteiskunnalle. Lahjoitus Olympiarahastoon on merkittävä teko, jonka vaikutus ulottuu pitkälle tulevaisuuteen.

Olympiarahaston lahjoittajana yrityksesi on mukana keräämässä rahaston peruspääomaa. Koska huippu-urheilun tuki rahoitetaan rahaston tuotolla eikä peruspääomalla, ei yrityksesi panos tule koskaan häviämään. Sen sijaan olet mukana luomassa kestävää taloudellista perustaa huippu-urheilun pitkäjänteiseen rahoittamiseen.
Olympiarahasto tarjoaa yrityslahjoittajille lahjoitussummaan perustuvaa Ikuinen kädenjälki -ohjelmaa. Ohjelmapaketti sisältää mm. lahjoittajanäkyvyyttä ja viestintämateriaaleja.

Kuortane, Pajulahti, Vierumäki, Vuokatti… Suomessa on 19 urheiluakatemiaa, joissa opiskelee 16 000 nuorta urheilijaa sekä 9 valmennuskeskusta, joissa harjoittelee 250 tukiurheilijaa. Katso, mihin kaikkeen lahjoituksella osallistut.

NäIN RAHASTON TUKI JAETAAN

OTA YHTEYTTÄ

Olympiakomitean varainhankinnasta ja myynnistä vastaava johtaja Anu Kauppi kertoo mielellään lisää. Soita hänelle numeroon

040 5201234 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen anu.kauppi@olympiakomitea.fi