Testamenttilahjoitus

Jätä perinnöksi liikunnan iloa

Testamentin avulla voit tehdä näkyväksi sen, mikä sinulle on tärkeää. Testamentin avulla valitset itse, millaiseen käyttöön omaisuutesi tai osa siitä ohjataan sinun jälkeesi.

Vuonna 2018 perustettu Suomen Olympiakomitean tukisäätiö ja Suomen Urheilijoiden tukisäätiö yhdistettiin vuoden 2021 alussa Suomen Urheilun tukisäätiöksi, joka on sitoutunut keräämään varoja liikunnan ja urheilun tukemiseen. Säätiö sijoittaa ja jakaa rahaa vastuullisesti, reilun pelin sääntöjä noudattaen. Säätiön tavoitteena on mahdollistaa merkittävä ja jatkuva vuosittainen avustustoiminta urheilun hyväksi.

Mikäli haluat muistaa testamentissasi Suomen Urheilun tukisäätiötä, yhteistyökumppanimme auttavat sinua maksutta ja luottamuksella testamentin laatimisessa.

Yleishyödyllisenä järjestönä Suomen Urheilun tukisäätiön ei tarvitse maksaa testamentilla saamastaan omaisuudesta veroa, joten se käytetään kokonaisuudessaan säätiön tukikohteisiin.

Tukisäätiön kautta testamenttilahjoituksen voi ohjata tiettyyn kohteeseen, kuten Olympiarahastolle, tietylle urheiluseuralle tai -oppilaitokselle tai tietyn urheilulajin tukemiseen.

Jätäthän yhteystietosi, mikäli kaipaat lisätietoja testamenttilahjoituksesta. Testamentin tekemiseen saat tarvittaessa apua myös lakiasiantoimistoilta ja pankistasi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.